Goedkoopste energie

In slechts 3 stappen vind je op jouw adres de goedkoopste energieleverancier van 2019.

Postcode
Huisnummer

Review

Klantbeoordeling: 10 / 10

Fammilie Platje | 07-05-15

Greenchoice heeft een prettig imago en maakt dat in mijn geval ook helemaal waar. Het overstappen werkt ook met dank aan Goedkoopste-energieleverancier.net vlekkeloos en soepel. De communicatie is helder en er wordt niet door vervelende verkopers druk uitgeoefend om maar per sé over te stappen. Net als de communicatie was ook de jaarrekening overzichtelijk en liet geen ruimte verwarring. Een tip om goed op te letten is om precies na één jaar de meterstanden door te geven. Zelfs als je op zoek bent naar een andere leveranciers, want dan krijg je een precieze afrekening op de dag van overstappen. Overigens geldt dat niet alleen voor Greenchoice maar ook bij andere leveranciers.
Mocht je namelijk er langer over doen, dan wordt de termijn dat je over je contract heen gaat aan verbruik door de leverancier geschat. Dat is een verklarende oplossing, want een leverancier weet (mits het geen digitale meter betreft die het automatisch doorgeeft) niet direct de meterstanden. Die geef je namelijk pas iedere 12 maanden o.
De reden dat we gekozen hebben voor Greenchoice i s uiteraard vanwege groene energie, maar ook vanwege de lage energieprijzen. Als FNV-lid, kregen we ook nog eens extra korting. De kans dat ik bij Greenchoice blijf is groot. In het verleden wel eens wat problemen gehad bij Essent en Budget Energie. Tip voor het vergelijken: vul wel exact jouw verbruik in. Als er wordt uitgegaan van een gemiddelde kunnen de resultaten verschillen, maar dat heb je dus zelf in de hand.

Uw voordelen

Zojuist overgestapt