Goedkoopste energie

In slechts 3 stappen vind je op jouw adres de goedkoopste energieleverancier van 2020.

Postcode
Huisnummer

Sterke groei door de jaren heen

overstappers-energie-per-jaar

Laagdrempelig en transparant door maatregel ACM

Autoriteit Consument en Markt en Energie-Nederland zette gezamenlijk de zogenaamde “Aanbod op Maat” op. Dit vereenvoudigd het vergelijken van acties van energieleveranciers voor huishoudens die op zoek zijn naar een nieuwe en vaak goedkopere energie aanbieder. Per 1 juli 2015 bieden alle leveranciers hun producten aan volgens deze nieuwe aanpak.

Kwaliteitscore van energieleveranciers

Op basis van ervaringen van overstappers krijgen de energieleveranciers op Goedkoopste-Energieleverancier.net een cijfer. Dit cijfer wordt de kwaliteitscore genoemd en laat zien hoe tevreden men is over hun overstap en nieuwe energieleverancier. Hoewel de prijs vaak een doorslaggevende factor is kan de klantenservice bijvoorbeeld een grote vorm van ergernis vormen. Om hier inzicht in te geven houdt Goedkoopste-Energieleverancier ieder jaar een kwaliteitscore bij per energieleverancier. De top 3 energieleveranciers van 2015 zijn:

  • Greenchoice 8,3
  • Qurrent 8,2
  • Vandebron 8,0

Vergelijken & Overstappen

Bent u benieuwd hoeveel u betaalt bij een andere energieleverancier? Vergelijk energie direct en bekijk hoeveel u voordeliger uit bent wanneer u overstapt van energieleverancier.

energie-vergelijken

Nieuws

Uw voordelen

Zojuist overgestapt