Goedkoopste energie

In slechts 3 stappen vind je op jouw adres de goedkoopste energieleverancier van 2020.

Postcode
Huisnummer

Klanten krijgen wél gewoon nog gas en stroom

Wanneer u klant bent geworden bij EnergieFlex via Goedkoopste-Energieleverancier.net blijft u gewoon stroom en gas ontvangen van EnergieFlex. U hoeft dus ook niet te vrezen voor een leveringsstop. EnergieFlex heeft kort geleden uitstel van betaling aangevraagd bij de rechter. Vanaf 15 oktober is een periode van maximaal 12 werkzame dagen ingegaan welke de “vensterperiode” wordt genoemd. In de tussentijd kunt u tijdelijk niet overstappen van energieleverancier, zodat er voor de klanten van EnergieFlex een goed alternatief kan worden gezocht en neemt u niet opgeschrikt door de situatie ondoordachte beslissingen. Dit is wettelijk vastgelegd. Dit duurt dus tot uiterlijk 31 oktober 2018.

Wat gebeurd er na deze 12 dagen?

Op dit moment is er een bewindvoerder aangesteld bij EnergieFlex die onderzoekt wat de mogelijkheden zijn tot een doorstart. Mocht dit niet mogelijk zijn dan wordt er gekeken of er een energieleverancier is die de klanten van EnergieFlex over wilt nemen. Mocht dit niet een optie blijken dan zullen de EnergieFlex klanten verdeeld worden over de andere energieleveranciers. Zij zullen dus nimmer afgesloten worden van energie.

Overstappen na de overgangsperiode?

Wanneer u niet tevreden bent over de oplossing na de overgangsperiode dan kunt u hierna per direct overstappen van energieleverancier. De actuele tarieven en aanbiedingen kunt u bij ons vinden in de energievergelijker.

energie-vergelijken

Nieuws

Uw voordelen

Zojuist overgestapt