Goedkoopste energie

In slechts 3 stappen vind je op jouw adres de goedkoopste energieleverancier van 2020.

Postcode
Huisnummer

Vandebron brengt producent dichter bij de klant

Vandebron heeft afspraken met meer dan 50 producten van groene energie. Dit zijn producenten van windenergie, zonne-energie, waterkracht en de verbranding en vergisting van biomassa (mest). Afnemers bij Vandebron hebben inzicht in die producenten, hun tarieven en de herkomst van de energie. De producenten hanteren zelf hun tarief per kWh elektriciteit, waarbij biovergisting vaak het goedkoopste is en zonne-energie het minst goedkoop. In feite neemt de klant zo direct af via een duurzame producent naar keuze. Er moet hier echter wel een kanttekening bij geplaatst worden. De groene producent levert aan het net en ieder bedrijf, instelling of huishouden is aan hetzelfde net gekoppeld. Er loopt dus geen fysieke verbinding van de producent, direct naar uw huis. De relatie is administratief en financieel wel direct. Daarmee is Vandebron momenteel volstrekt uniek in Nederland.

vandebron-energiebronnenVoordelen van het concept

Naast de eerder benoemde voordelen is het belangrijkste voordeel dat u bij Vandebron echt weet waar de stroom vandaan komt. Hierdoor is er bij Vandebron geen sprake van “sjoemelstroom” , omdat de handel met groencertificaten hier niet opgaat. Wanneer er een tekort aan groene stroom ontstaat wordt dit door Vandebron weer extra ingekocht, uiteraard volledig groen. Groene stroom blijft namelijk toch sterk afhankelijk van klimaatfactoren.

Door dit concept werkt Vandebron niet of nauwelijks met aantrekkelijke welkomstbonussen en kortingen, maar door hun directe koppeling met producten zijn ze vaak toch verrassend goedkoop. Bent u benieuwd hoeveel u kwijt bent bij Vandebron? Vergelijk energie direct en bekijk hoeveel u voordeliger uit bent wanneer u via Goedkoopste-Energieleverancier.net overstapt.

energie-vergelijken

Nieuws

Uw voordelen

Zojuist overgestapt