Goedkoopste energie

In slechts 3 stappen vind je op jouw adres de goedkoopste energieleverancier van 2020.

Postcode
Huisnummer

In 2017 realisatie in Landgraaf, Zoetermeer dit jaar nog

Het project zal snel van start gaan. De zonnepanelen op het dak van Snowworld Zoetermeer moeten nog in het laatste kwartaal van 2016 worden geplaatst, waarna Snowworld Landgraaf zal volgen in 2017. Indie Energie zal de kosten voor de installatie voor haar rekening gaan nemen. De directeur van Snowworld Koos Hendriks geeft aan dat dit besluit precies past in de verduurzaming van het bedrijf. Snowworld verbruikt voor het koel houden van de ruimte veel elektriciteit, maar ook LED-verlichting in de hallen zal dit jaar nog worden vervangen.

De vestiging in Zoetermeer krijgt circa 3.000 zonnepanelen terwijl de vestiging in Landgraaf 5.000 zonnepanelen op het dak geïnstalleerd krijgt.

Naast vergelijken energieleveranciers kunt ook zonnepanelen installateurs vergelijken

Zonnepanelen op uw dak? Steeds meer huishoudens besluiten er toe. Enerzijds omdat het een interessante investering is welke zich in gemiddeld 7 jaar terugverdient, terwijl zonnepanelen vaak 15 jaar meegaan voordat ze vervangen moeten worden. Anderzijds ook uit ideologische motieven om zelf schone energie op te wekken. Op Goedkoopste-Energieleverancier.net kunt u de installateurs in uw regio vergelijken. Hiervoor gebruikt u de zonnepanelen vergelijker. Op basis van uw situatie wordt dan gelijk een kosten/ baten inschatting gemaakt. U kunt vrijblijvend offertes aanvragen bij één of meerde installateurs.

Nieuws

Uw voordelen

Zojuist overgestapt