Goedkoopste energie

In slechts 3 stappen vind je op jouw adres de goedkoopste energieleverancier van 2020.

Postcode
Huisnummer

Beoordelingsscore van energieleveranciers

Op Goedkoopste-Energieleverancier houden we regelmatig enquêtes, zodat we ook een goed advies kunnen geven hoe een energieleverancier in de ogen van klanten presteren. Een veel genoemd onderdeel van irritatie is de klantenservice met lange wachttijd welke onvriendelijk is. In hetzelfde segment als de klantenservice valt de administratie. Dat gaat bij de meeste energieleverancier vlekkeloos, maar wanneer dit niet goed gaat is er contact met de klantenservice nodig. Als dan de problemen niet direct worden verholpen is dit voor veel mensen aanleiding de klantenservice van de betreffende energieleverancier negatiever te beoordelen. Aan de andere kant worden energieleveranciers juist positief beoordeeld vanwege punten als korte wachttijd bij de klantenservice, adequate probleemoplossing en tips om energie te besparen. Toch staat op één nog immer een kloppende en zo laag mogelijke energierekening.

Groene energie belangrijke motivatie te kiezen voor een energieleverancier

Goedkoop wilt iedereen, maar groene energie is de één na belangrijkste reden die genoemd wordt om over te stappen. Wist u bovendien dat u per energiecontract in de energievergelijker kunt zien hoe de energie wordt opgewekt? Met percentages kunt u precies zien welke energiebronnen zijn gebruikt bij de opwekking, zodat u nog beter kunt bepalen welke energieleverancier bij u wensen past.

In de eerste plaats laten we altijd natuurlijk nog eerst zien welke energieleverancier het goedkoopste energiecontract aan kan bieden. U kunt dan verder zelf filteren op variabelen die u belangrijk vindt, zoals groene energie, looptijd van het contract, vast/ variabel tarief en een vrij opzegbaar contract. De tarieven verschillen dagelijks welke de energievergelijker update, zodat we op ieder moment u de beste aanbieding kunnen weergeven.

energie-vergelijken

Nieuws

Uw voordelen

Zojuist overgestapt