Goedkoopste energie

In slechts 3 stappen vind je op jouw adres de goedkoopste energieleverancier van 2020.

Postcode
Huisnummer

Snellaadstation in samenwerking met Mister Green Electric Lease

Vanaf juli 2016 kunnen automobilisten van elektrische auto’s gebruik maken van het snellaadpunt bij Delft. Nederlandse Energie Maatschappij werkt al langer samen met Mister Green en zullen ook 1000 elektrische auto’s naar Nederland halen. Het gaat om de Tesla Model 3, welke slechts 4 procent heeft en circa € 35.000 moet kosten. Met deze voorwaarden komt de elektrische auto plotsklaps in het bereik van veel meer mensen en past in de filosofie van Nederlandse Energie Maatschappij om het elektrisch rijden te stimuleren.

Nederlandse Energie Maatschappij biedt nog veel meer diensten aan

Nederlandse Energie Maatschappij gaat namelijk ook diensten leveren rondom internet, telefonie en televisie. Dat doet zij via het netwerk van KPN. De uitbreiding naar dienstverlening binnen elektrisch rijden past helemaal in de ontwikkeling van diensten die Nederlandse Energie Maatschappij de laatste jaren doormaakt. Nederlandse Energie Maatschappij gelooft dat binnen 10 jaar huishoudens en bedrijven  voor een groot gedeelte zelfvoorzienend zijn. Zij ziet voor zichzelf een rol om daarin te faciliteren.

NLE blijft actief als energieleverancier

De ontwikkeling van nieuwe diensten door Nederlandse Energie Maatschappij wil niet zeggen dat zij niet actief blijft als energieleverancier op de Nederlandse markt. Integendeel; NLE komt regelmatig met lage energietarieven en aantrekkelijke welkomstbonussen. Ze doet er veel aan om op deze manier hoog in de energievergelijker te komen. U kunt de actuele prijzen van NLE met andere leveranciers hierin zelf uitgebreid vergelijken.

energie-vergelijken

Nieuws

Uw voordelen

Zojuist overgestapt