Goedkoopste energie

In slechts 3 stappen vind je op jouw adres de goedkoopste energieleverancier van 2020.

Postcode
Huisnummer

Consumentenbond ontvangt veel klachten

Een medewerker van de Consumentenbond laat in een verklaring weten dat veel consumenten ontstemd zijn over de manier van handelen van de Nederlandse Energie Maatschappij. Zij zijn van mening dat wanneer een bedrijf te kampen heeft met wanbetalers dit niet een probleem moet worden van diegene die wel netjes op tijd betalen. Zeker nu de scholen beginnen en de vakantieperiode wordt afgesloten is het een hoogst ongelukkig tijdstip om 2 flinke kostenposten tegelijkertijd te laten vallen.

De Nederlandse Energie Maatschappij geeft aan dat het ter compensatie klanten aanbiedt om hun energiecontract boetevrij op te zeggen. Echter wordt er dan geen melding gemaakt dat de welkomstkorting t.w.v. van ruim honderd euro daarmee vervalt.

Andere mogelijkheden

Er zouden volgens belangenorganisaties andere, meer klantvriendelijke, manieren zijn om het probleem van de Nederlandse Energie Maatschappij op te lossen. Zo zou het voorschotbedrag ( dat nu relatief laag is) verhoogd kunnen worden en enkel bij nieuwe klanten de nota vooraf laten incasseren.

Vergelijk in de energievergelijker van Goedkoopste Energieleverancier de tarieven van de Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) met die van alle andere energieleveranciers.

Nieuws

Uw voordelen

Zojuist overgestapt