Goedkoopste energie

In slechts 3 stappen vind je op jouw adres de goedkoopste energieleverancier van 2020.

Postcode
Huisnummer

Snellaadstations met zonnepanelen

NLE heeft laadstations ontwikkeld waarbij op het dak zonnepanelen zijn bevestigd waardoor er voldoende zonne-energie wordt opgewekt. Het gaat daarbij bijvoorbeeld bij het snellaadstation in Delft om 39 zonnepanelen welke voldoende energie opwekken om jaarlijks auto’s bijna 60.000 kilometer af te kunnen laten leggen.

nle-logo

Sinds oktober ook internet, tv en bellen via NLE

Nederlandse Energie Maatschappij heeft ondanks haar naam besloten om per oktober 2016 ook de Nederlandse markt op gebied van alles in 1 op te schudden. Zoals zij dit ook met de energieprijzen doen is zij met een zeer scherpe prijs gekomen. In het geval van het alles in 1 abonnement dat NLE aanbiedt gaat het om € 29,95 per maand. Daarnaast krijgen klanten van NLE gratis een versterker t.w.v. € 39,95 om het internetsignaal te versterken. Hierdoor is internet goed bereikbaar in het hele huis.

Energie afnemen bij NLE eveneens spotgoedkoop

Dat NLE de alles in 1 markt betreedt wil niet zeggen dat ze niet meer actief is als energieleverancier of haar aandacht hiervoor laat verslappen. Met grote regelmaat bieden zij in de energievergelijking hoge welkomstkortingen of aantrekkelijke energietarieven.

energie-vergelijken

Nieuws

Uw voordelen

Zojuist overgestapt