Goedkoopste energie

In slechts 3 stappen vind je op jouw adres de goedkoopste energieleverancier van 2020.

Postcode
Huisnummer

Alleen gehoor gevonden bij Nuon

 nuon

Doordat de actie pas begin december van dit jaar werd opgezet was er maar weinig tijd om te handelen. Daardoor besloot Nuon, welke als enige van de benaderde energieleveranciers besloot gehoor te geven aan de actie, zelf in haar register te kijken welke klanten forse betalingsachterstanden hebben. Uit het omvangrijke klantenbestand (2 miljoen) hebben ongeveer 2 procent van de huishoudens te kampen met betalingsproblemen. Nuon pakt de (kerst)actie groot aan en lanceerde een speciale website: Kerst.nuonaanuit.nl. Andere mensen die de actie een warm hart toedragen en een bijdrage willen doen kunnen zich daar aanmelden. Het streven is om niet alleen de openstaande energierekening, maar ook de eventuele incassokosten.

Weldoeners kunnen op verschillende wijze bijdragen

Wie de actie graag wil ondersteunen, maar niet over de financiële armslag beschikt kan ook op een andere manier helpen. Creatieve en inspirerende gedachten om energie te besparen, het liefst gezamenlijk in lijn met de kerstgedachte, zijn ook van harte welkom. Ook een kerstboodschap insturen is mogelijk om een hart onder de riem te steken of figuurlijk energie te geven. Dat kan met een zogenaamde e-kaart.

Niet alleen financiële kwijtschelding maar ook advies

Het is de bedoeling dat voor huishoudens met betalingsachterstanden niet alleen de openstaande energierekening wordt betaald, maar ook dat er gekeken wordt of het maandelijks energieverbruik omlaag kan. Een energieadviseur komt daarvoor kosteloos bij deze huishoudens langs.

Bent u benieuwd of u ook uw energieverbruik omlaag kan brengen? Bekijk dan de uitgebreide pagina met tips om energie te besparen.

Nieuws

Uw voordelen

Zojuist overgestapt