Goedkoopste energie

In slechts 3 stappen vind je op jouw adres de goedkoopste energieleverancier van 2020.

Postcode
Huisnummer

Maandelijks opzegbaar & energie tegen inkoopprijzen

easyEnergie heeft een vernieuwend concept, waarbij het energiecontract voor consument maandelijks opzegbaar is. Wie bovendien opzegt hoeft geen opzegboete te betalen. Doordat easyEnergie gebruik wilt maken van actuele variabele stroom en gasprijzen kunnen zij haar klanten de goedkoopste tarieven doorberekenen. Een slimme meter is daarvoor wel nodig, zodat de prijzen per uur kunnen veranderen. De energieprijzen die zij berekent zijn de inkooptarieven. easyEnergy verdient haar geldt door maandelijks een opslag te rekenen van € 5 per aansluiting. Op dit moment hebben 3 miljoen huishoudens een slimme meter en kunnen zodoende een contract bij easyEnergy afsluiten.

Is easyEnergy goedkoper dan andere energieleveranciers?

Hoewel op het eerste oog grote voordelen lijken te zitten aan het cncept van easyEnergy kunnen er ook een aantal kritische kanttekeningen worden geplaatst. In de eerste plaatst is de transparantie van actuele inkoopprijzen heel prettig. Echter, doordat deze per uur veranderen is het voor consumenten heel moeilijk in te schatten wat de jaarlijkse kosten zullen zijn. Bovendien verbruikt een gemiddeld huishouden in de winter veel meer gas dan in de zomer, waardoor de rekening in de winter veel hoger zal uitvallen dan in warmere maanden.

Andere energieleveranciers kunnen met acties en kortingen wel degelijk goedkoper zijn dan easyEnergy. Wel is overstappen na een jaar dan aan te bevelen. Uiteindelijk hangt het er vanaf hoeveel men in totaal kwijt is aan easyEnergy ten opzicht van andere energieleveranciers. Ook is de service een aandachtspunt. Deze is telefonisch niet te bereiken, enkel via whatsapp, mail en chat. Het hoofdkantoor in Nederland zal komen in Den Haag, waarna ook andere Europese landen zullen volgen. Op de website van easyEnergie zijn de actuele prijzen alvast in te zien. Energie experts menen dat easyEnergy in ieder geval alvast haar naam en merkbekendheid meeheeft.

Binnenkort zal easyEnergy daarom ook in de energievergelijker te vergelijken zijn.

energie-vergelijken

Nieuws

Uw voordelen

Zojuist overgestapt