Goedkoopste energie

In slechts 3 stappen vind je op jouw adres de goedkoopste energieleverancier van 2020.

Postcode
Huisnummer

Huiseigenaren steeds meer zelfvoorzienend

Met de opkomst van zonnepanelen voor particulieren en bedrijven zijn huishoudens en bedrijven steeds beter in staat zich los te wurmen van energieleveranciers voor hun elektriciteit. Daarmee is men zich steeds beter in staat zich te weren tegen stijgende energietarieven. Voor een actuele berekening hoeveel u kwijt bent kunt een energievergelijking maken en ziet u de goedkoopste energieleverancier.

energie-vergelijken

Zonnepanelen zijn de laatste jaren steeds efficiënter geworden, terwijl ook de prijzen door toenemende concurrentie dalen. Ook de opslag in accu’s is aan een indrukwekkende ontwikkeling bezig waardoor opgeslagen zonne-energie, omgezet in elektriciteit, ook op momenten kan worden gebruikt wanneer de zon niet schijnt.

Ook fossiele brandstoffen komende jaren nog belangrijk

Toch moet er een kanttekening worden geplaatst bij de opkomst van duurzame energiebronnen in vergelijking met fossiele energiebronnen. “We weten niet wanneer en of de olieprijzen weer geen stijgen, waardoor ook zonne-energie voor Shell in de toekomst erg belangrijk gaat worden. Zonne-energie is er echter nog niet en ook de vraag naar energie zal wereldwijd nog verdubbelen de komende tientallen jaren. Zelfs nu is het nog niet mogelijk om uit 100% duurzame energiebronnen energie te leveren om aan deze vraag te voldoen. Dat is ook de reden dat Shell nog steeds een grote rol ziet in fossiele brandstoffen”. Aldus Van Beurden.

Nieuws

Uw voordelen

Zojuist overgestapt