Goedkoopste energie

In slechts 3 stappen vind je op jouw adres de goedkoopste energieleverancier van 2020.

Postcode
Huisnummer

Slimme energiemeter is transparanter en leidt tot forse energiebesparing

slimme-energiemeter

Met de installatie van de slimme meter hebben huishoudens een beter inzicht in hun energieverbruik. Elke 2 maanden krijgen huishoudens een overzicht van hun energieverbruik. Energieleveranciers kunnen de meterstanden van een afstand digitaal opmeten. Huishoudens hoeven zo niet meer hun meterstanden aan de energieleverancier door te geven.

Bovendien is ook mogelijk om realtime het verbruik bij te houden. Dit is ook één van de belangrijkste achterliggende redenen om een slimme meter bij wetgeving verplicht te stellen. De mogelijkheid om realtime af te lezen zorgt voor een grote bewustzijn onder mensen van hun energieverbruik. Diverse onderzoeken wijzen uit dat door deze bewustwording via een slimme meter er gemiddeld 6% op de energierekening bespaard wordt. Door meer inzicht te beiden weten huishoudens ook beter wanneer ze veel energieverbruik. Milieubewuste keuzes worden zo eerder in de hand gewerkt.

Meer geld besparen op de energienota?

Door minder energie te verbruiken zal uw energierekening omlaag gaan. Weet u precies hoeveel u kwijt bent aan uw energierekening of wat u betaalt per kWh stoom en kubieke meter gas? Bij Goedkoopste-Energieleverancier.net kunt u de energietarieven van de energieleveranciers vergelijken. Eventueel acties, korting of bonussen zijn al verwerkt in de totale kosten die u kwijt zult zijn bij het opgegeven verbruik. Vergelijk direct, stap over en bespaar tot € 700 per jaar op uw energierekening!

energie-vergelijken

Nieuws

Uw voordelen

Zojuist overgestapt