Goedkoopste energie

In slechts 3 stappen vind je op jouw adres de goedkoopste energieleverancier van 2020.

Postcode
Huisnummer

Ambitieuze zonne-energie groeiplannen

Op dit moment zijn er nog geen 8.000 woningen in Amsterdam voorzien van zonnepanelen. In 5 jaar tijd moet dit aantal vertienvoudigen en zelfs 50 tot 60 keer zo groot zijn over 25 jaar. Wie mee wilt doen maar geen dak heeft waar zonnepanelen op kunnen, die kunnen zich wenden tot de Amsterdam Zoncoalitie in zee. Dit is een collectief van verschillende partijen, waaronder netbeheerder Alliander, Amsterdam zoncoöperaties en zonnepanelen installateurs.

<]p>De plannen van de gemeente Amsterdam passen in een breder spectrum om van Amsterdam een duurzamer stad te maken. Overigens doet de gemeente uiteraard zelf ook mee. Het dak van het gemeentehuis zal ook worden voorzien van zonnepanelen.

Zonne-energie door heel Nederland

Er ontstaan steeds meer initiatieven om collectief zonnepanelen te plaatsen, maar ook individuele initiatieven groeien nog steeds. Steeds meer particulieren nemen een installateur in de arm en wekken zelf groene stroom op. Bent u benieuwd wat zonnepanelen op uw woning zouden kosten en waar deze dan precies kunnen worden geplaatst? Bekijk dan in de zonnepanelenvergelijker de installateurs in uw omgeving met bijbehorende prijzen en terugverdientijd.

Nieuws

Uw voordelen

Zojuist overgestapt