Goedkoopste energie

In slechts 3 stappen vind je op jouw adres de goedkoopste energieleverancier van 2020.

Postcode
Huisnummer

Per 1 januari ook al een stijging van de energiekosten

Afgelopen januari krijgen huishoudens al een forse stijging van de prijzen om de oren, grotendeels veroorzaakt door de stijging van ODE en belastingen op de energietarieven. Deze prijsverhoging staat hier los van en waar de leveringstarieven in januari ongeveer gelijk bleven wordt de stijging per 1 januari wél veroorzaakt door een verhoging van de leveringstarieven. Dit zijn de kale tarieven die energieleveranciers doorberekenen, zonder dat hier nog de energiebelasting, ODE en BTW over worden berekend in het energiecontract. Per 1 januari ging het om een bedrag van ruim € 135 en daar komen nu bij de meeste energieleveranciers nog eens dik 3 tientjes bij

We hebben voor u uitgerekend wat dit betekent bij de verschillende aanbieders

Natuurlijk kunt u ook de actuele energieprijzen vinden in de energievergelijker per 1 juli, maar we hebben van een aantal energieleveranciers al de nieuwe prijzen doorgekregen en laten hieronder zien wat dat betekent bij een gemiddeld verbruik:

De prijsstijging geldt niet voor energiecontracten met vaste prijzen. Wilt u nog snel overstappen om te voorkomen dat u meer gaat betalen, dan kunt u dat direct aanvragen via de energievergelijking.

energie-vergelijken

Nieuws

Uw voordelen

Zojuist overgestapt