Goedkoopste energie

In slechts 3 stappen vind je op jouw adres de goedkoopste energieleverancier van 2020.

Postcode
Huisnummer

Hoe werkt Energie Dichtbij precies?

Greenchoice heeft een interactieve landkaart ontwikkeld waar elke energiebron op staat vermeld die in hen beheer valt of waarmee Greenchoice direct samenwerkt. Wanneer consumenten hun eigen postcode op het platform invullen blijven een select aantal stroombronnen over die hen van energie kunnen voorzien. De klant kan dan zelf naar wens een energiebron uitkiezen waar zij stroom van wenst te ontvangen. De dienst Energie Dichtbij past bij de missie van Greenchoice om de energietransitie te versnellen, met lokaal duurzaam opgewekte stroom. Daarnaast vergroot dit de transparantie waar de elektriciteit uit het stopcontact nu echt vandaan komt.

Ruim 400 duurzame energiebronnen en 66.000 “doe-het zelvers”

Op de interactieve landkaart staan meer dan 400 energiebronnen waarmee Greenchoice samenwerkt. Dat komt neer op een kwart van alle duurzame opwekinstallaties van Nederland. Dat Greenchoice klanten stimuleert zelf stroom op te wekken met bijvoorbeeld zonnepanelen en warmtepompen blijkt uit het feit dat liefst 66.000 van haar klanten zelf duurzaam stroom opwekken. Greenchoice heeft in Nederland het grootste marktaandeel in groene energie met circa 15%.

Tarieven van Greenchoice zelf vergelijken

Bent u benieuwd wat de prijzen van Greenchoice zijn of overweegt u het overstappen van energieleverancier? Vergelijk dan direct de energieprijzen van alle energieleveranciers in de energievergelijker. TIP: wilt u alleen kiezen uit duurzame energie? Klik dan bovenaan bij de filters op “groene energie”.

energie-vergelijken

Nieuws

Uw voordelen

Zojuist overgestapt