Goedkoopste energie

In slechts 3 stappen vind je op jouw adres de goedkoopste energieleverancier van 2020.

Postcode
Huisnummer

Is het Energiecollectief van Vereniging Eigen Huis goedkoper?

Wanneer u een aanbod krijgt van een energieleverancier via de energieveiling van Vereniging Eigen Huis, dan doet u er verstandig aan te vergelijken op Goedkoopste-energieleverancier.net of u misschien nog goedkoper uit kan zijn. Het verleden heeft namelijk uitgewezen dat een energiecollectief via Vereniging Eigen Huis helemaal niet zo goedkoop hoeft te zijn. De vraag die wij u aanraden om te stellen is het aanbod van de energieveiling niet te duur? Ongeacht of dit nu van Vereniging Eigen Huis of en ander energiecollectief komt.

Tijdens de veiling van 7 november 2014 bleken de tarieven van het energiecollectief helemaal niet zo goedkoop. Goedkoopste-energieleverancier.net vergelijkt altijd het aanbod van de verschillende energiecollectieven en energieveilingen. De berekeningen worden gebaseerd op het gemiddeld verbruik van een huishouden, dat neerkomt op 3500 kwh elektriciteit en 1600 m3 gas.

Vandebron was op jaarbasis ongeveer € 20 duurder dan het goedkoopste energiecontract op Goedkoopste-energieleverancier.net. Budget Energie was zelfs ruim € 200 duurder per jaar, dan het voordeligste driejarige energiecontract bij ons.

Hoe vaak organiseert Vereniging Eigen Huis een energiecollectief?

VEH heeft tot op heden bijna 20 keer een energiecollectief georganiseerd. De laatste jaren kwam dit voor in februari, mei en november. Opvallend is dat lang niet alle inschrijvers ook daadwerkelijk besluiten om over te stappen. De laatste keren heeft nog geen 30% van de inschrijvers besloten om daadwerkelijk over te stappen. Gemiddeld gezien kan er wellicht bespaard worden, echter blijkt het energiecollectief van Vereniging Eigen Huis te duur in vergelijking met het aanbod dat u krijgt van de goedkoopste energieleverancier in onze vergelijking.

energie-vergelijken