Goedkoopste energie

In slechts 3 stappen vind je op jouw adres de goedkoopste energieleverancier van 2020.

Postcode
Huisnummer

Is het Energiecollectief van Sloop de Crisis goedkoper?

Sloop de Crisis wordt gepromoot via de landelijke commerciële televisie. Op deze manier adverteren is duur en Sloop de Crisis heeft naast de doelstelling om u te laten besparen ook de doelstelling om winst te maken. Daarmee is niet gezegd dat het energiecollectief van Sloop de Crisis u voordeel op kan leveren. Gemiddeld kan er fors worden bespaard, maar is de het energie aanbod via de energieveiling van Sloop de Crisis voor u niet alsnog te duur? Goedkoopste-energieleverancier.net onderzocht bij de meeste recente energieveiling van Sloop de Crisis in oktober 2014 of het aanbod wel zo goedkoop was. Het aanbod van de winnaars Budget Energie en Nederlandse Energie Maatschappij was voordelig, maar het goedkoopste eenjarige energiecontract in onze energievergelijker was alsnog bijna € 10 goedkoper dan Budget Energie en ongeveer € 15 goedkoper dan het aanbod van de Nederlandse Energie Maatschappij. Opvallend was dat het goedkoopste energiecontract op het moment van meten bij Goedkoopste-energieleverancier.net ook afkomstig was van Budget Energie.

De gehanteerde berekeningen zijn gebaseerd op het gemiddeld verbruik van een huishouden, dat neerkomt op 3500 kwh elektriciteit en 1600 m3 gas. Het aanbod van Sloop de Crisis is daarmee niet slecht, maar kon via deze website dus nog goedkoper.

Waarom vergelijken en overstappen via Goedkoopste-energieleverancier.net? Goedkoopste-energieleverancier.net heeft geen enkel belang bij welke energiemaatschappij dan ook. Door onze onafhankelijkheid bieden we u de garantie dat u een 100% onafhankelijk advies krijgt. Wij krijgen slechts een minimale vergoeding, waarmee we in staat zijn onze website te onderhouden en et verbeteren. Deze vergoeding is bij alle energieleveranciers gelijk. Onze doelstelling is dan ook om u van alle energievergelijkingsites de beste vergelijking te bieden. Op deze manier kunt u dus zelf zien of het aanbod dat voortkomt uit het energiecollectief van Sloop de Crisis of een andere energieveiling niet te duur is. Bij Goedkoopste-energieleverancier bieden we u advies om te kiezen voor het goedkoopste energiecontract dat aansluit bij uw wensen. Daarnaast vindt u bij ons vrijblijvend en gratis een grote selectie energie bespaar tips.

Ziet u een voordelig aanbod tijdens het energie vergelijken? Dan regelen voor u de overstap en u kunt ons altijd vrijblijvend bellen. Overstappen is bovendien gratis en ons advies verplicht u nergens toe. Bovendien heeft u altijd, de wettelijk vastgestelde, 14 dagen bedenktijd.

Hoe vaak organiseert Sloop de Crisis een energiecollectief?

Sloop de Crisis heeft in 2014 drie keer een energiecollectief georganiseerd. Bij allle energiecollectieven van Sloop de Crisis in 2014 kwam (onder meer) Nederlands Energie Maatschappij als winnaar uit de veiling.

Vaak besluiten de inschrijvers bij een energiecollectief niet om daadwerkelijk over te stappen. Enerzijds komt dat wellicht voort uit het feit dat men gewoon wilt vergelijken. Anderzijds blijken energieveilingen vaak wel voor een fikse besparing te kunnen zorgen, maar dat wanneer u individueel een vergelijking zou maken op Goedkoopste-energieleverancier.net u toch te duur uit zou zijn. Uit de diverse onderzoeken onder de winnende biedingen van energieveilingen blijkt vergelijken van energieleveranciers en overstappen via Goedkoopste-energieleverancier.net u meer voordeel op te leveren.

energie-vergelijken