Goedkoopste energie

In slechts 3 stappen vind je op jouw adres de goedkoopste energieleverancier van 2020.

Postcode
Huisnummer

 Is het Energiecollectief van Groepsveiling goedkoper?

De uitkomst van de laatste energieveiling via Groepsveiling was dat Budget Energie het laagste bod heeft gedaan. Op basis van een gemiddeld verbruik van 3500 kwh elektriciteit en 1600 m3 gas heeft Goedkoopste-Energieleverancier.net vergeleken of nu niet te veel zou betalen via het energiecollectief van Groepsveiling.

De uitkomst: Besparen kan gemiddeld via Groepsveiling aanzienlijk, maar het aanbod was wel ruim € 10 te duur in vergelijking met het goedkoopste energiecontract via onze vergelijker. Groepsveiling is daarmee goedkoop, maar overstappen via Goedkoopste-Energieleverancier.net had meer opgeleverd.

Opvallend is dat tijdens de peiling, ten tidje van de veiling op 24 september, in onze energievergelijker ook Budget Energie als voordeligste naar voren kwam. Maar dan dus wel ruim € 10 goedkoper dan via Groepsveiling.

Hoe vaak organiseert Groepsveiling een energiecollectief?

Groepsveiling heeft tot op heden ongeveer 30 keer een energiecollectief georganiseerd. Ze verzamelen via diverse promotiekanalen zoveel mogelijk inschrijvers, die vrijblijvend een aanbod ontvangen. Hoe groter de groep hoe scherper het aanbod vaak is. De goedkoopste bieder biedt vervolgens de inschrijfvers een energiecontract aan. Dit klinkt bijzonder aantrekkelijk, maar Autoriteit Consument en Markt stelde onlangs nog misstanden aan de kaak, zoals verboden prijsafspraken.

Vergelijk altijd het aanbod dat u ontvangt via een energiecollectief met andere energiecontracten. Goedkoopste-energieleverancier.net biedt u eenvoudig de mogelijkheid om alle energiecontracten met elkaar te vergelijken. Zo blijkt dat heel veel inschrijvers uiteindelijk toch niet besluiten over te stappen via een energieveiling, simpelweg omdat het bijna altijd bij ons nog goedkoper kan.

energie-vergelijken