Goedkoopste energie

In slechts 3 stappen vind je op jouw adres de goedkoopste energieleverancier van 2020.

Postcode
Huisnummer

Is het Energiecollectief van ANBO goedkoper?

ANBO organiseert pas recent energieveilingen. Het is daardoor te kort door de bocht om aan te geven of de belangenorganisatie voor ouderen nu te duur of juist goedkoop is. Wel heeft Goedkoopste-energieleverancier.net bij de twee meeste recente energieveilingen onderzocht of het energiecollectief van ANBO goedkoper is dan een aanbod van een energieleverancier via onze energievergelijker.

Tijdens de laatste veiling van november 2014 bleken de tarieven van het ANBO energiecollectief behoorlijk scherp. De gehanteerde berekeningen zijn gebaseerd op het gemiddeld verbruik van een huishouden, dat neerkomt op 3500 kwh elektriciteit en 1600 m3 gas. Daarin bleek winnaar Budget Energie slechts enkele euro’s duurder dan het voordeligste energiecontract bij Goedkoopste-energieleverancier.net. Saillant detail: de goedkoopste energieleverancier via onze vergelijker was op dat moment eveneens Budget Energie. De ANBO energieveiling bleek een stuk duurder wanneer u minder dan gemiddeld elektriciteit en gas verbruikt; ongeveer € 30 op jaarbasis.

Waarom vergelijken en overstappen via Goedkoopste-energieleverancier.net? Wij hebben geen enkel belang bij welke energieleverancier dan ook. Hierdoor bieden we 100% onafhankelijk advies én vergelijken we alle leveranciers. Zo kunt u dus zelf zien of een energiecollectief van ANBO of een andere organisatie niet te duur is. Wij regelen voor u de overstap en u kunt ons altijd vrijblijvend bellen. Overstappen is bovendien gratis en ons advies verplicht u nergens toe.

Hoe vaak organiseert ANBO een energiecollectief?

ANBO heeft tot op heden 6 keer een energiecollectief georganiseerd. Voor het eerst in 2012 en in 2014 in april en voor de tweede keer in november 2014. Bij alle energieveilingen is één aspect bijzonder in het oog springend: bij lange na besluiten niet alle inschrijvers ook daadwerkelijk over te stappen. Dit is vaak een verstandig besluit. Uit de diverse onderzoeken onder de winnende biedingen van energiecollectieven blijkt vergelijken van energieleveranciers op Goedkoopste-energieleverancier.net u meer voordeel op te leveren.

energie-vergelijken