Goedkoopste energie

In slechts 3 stappen vind je op jouw adres de goedkoopste energieleverancier van 2021.

Postcode
Huisnummer

Laatste jaren prijsstijging van energieprijzen

De ontwikkeling van de energieprijzen laten al sinds 2016 ieder half jaar een kleine stijging zien. Dat komt enerzijds door de prijzen op de internationale energiemarkt en investeringen in duurzame energie en anderzijds in de verhoging van de Opslag Duurzame Energie (ODE); één van de drie belastingen van de overheid.

In 2019 zijn de prijzen ook licht gestegen. Dit is echter een gemiddelde en laat daarmee zien dat er onderling tussen de energie aanbieders heel wat verschillen bestaat. Een gemiddelde overstap levert immers nog steeds ruim € 200 per jaar aan besparing op. Indien u nog nooit bent overgestapt kan dit bedrag nog honderden euro’s verder oplopen.

Energietarieven, acties en aanbiedingen voor 2019 te vergelijken in energievergelijker

De energievergelijker wordt iedere dag geüpdatet met actuele aanbiedingen, kortingsacties en tarieven van de energieleveranciers. Dit geldt ook voor alle energieprijzen voor 2019, zodat u ook dit jaar weer de goedkoopste energieleverancier kan vinden. Bovendien beloven wij met de Laagste Prijs Garantie dat u in de vergelijker op www.goedkoopste-energieleverancier.net nooit teveel betaalt. De overstap wordt bovendien voor u geheel uit handen genomen. Vergelijken is gratis en vrijblijvend en bij de overstap heeft u altijd 14 dagen bedenktijd.