Vandebron

Vandebron behoort tot het rijtje van écht groene energieleveranciers. Deze relatief kleine leverancier met zo'n 200.000 klanten heeft duurzaamheid en eerlijke energie bovenaan de agenda staan. Vind jij duurzaamheid belangrijk als het om energie gaat? Bekijk dan eens het aanbod van Vanderbon.

Naar Vandebron
Groene leverancier
100% Nederlandse stroom
Lokale energie
Energie bij jou uit de buurt
Aanbiedingen
De voordeligste groene keuze met hoge korting
Bereken je Vandebron prijs
Berekenen

Vandebron tarieven

Dit zijn de Vandebron tarieven van juni 2021. Deze zijn gebaseerd op een verbuik 2500 kWh stroom per jaar en 1000 m3 gas. De tarieven en cashbacks zijn afhankelijk van postcode en verbuik. Deze tarieven zijn daarom een indicatie, de actuele tarieven zijn uit te rekenen door gebruik te maken van de energie vergelijker.

ProductnaamContractStroomGasKortingPrijs p.m. 
3 jaar vast3 jaar€ 0,25395 kWh€ 0,84878 m3€ 300,00 cashback€ 127,72
1 jaar vast1 jaar€ 0,26254 kWh€ 0,89309 m3€ 150,00 cashback€ 131,70
Vandebron-overstappen

Overstappen & vergoeding overstapboete

Je kunt zonder kosten overstappen naar Vanderbon zodra je huidige contract afloopt, of 180 dagen voordat je vaste contract is afgelopen. Vandebron zorgt er met haar overstapservice voor dat je nieuwe contract automatisch ingaat op de datum waarop je huidige contract zal aflopen. Lekker makkelijk, je hoeft verder niets meer te doen (behalve je meterstanden nog even doorgeven als je nog geen slimme meter hebt).

Stap je eerder over dan de einddatum van je huidige contract, dan kan je leverancier een opzegboete in rekening brengen. Vandebron vergoedt je overstapboete tot een maximum bedrag en alleen onder bepaaldevoorwaarden. Vandebron vergoedt in ieder geval geen vervallen welkomstkortingen of welkomstcadeau's. Twijfel je of Vandebron ook in jouw situatie een eventuele opzegvergoeding (ten dele) betaalt, dan raden we je aan contact op te nemen met Vandebron.

Hoogte opzegvergoeding en voorwaarden

  • Bij een contract van 3 jaar betaalt Vandebron maximaal €100,-
  • Bij een contract van 1 jaar betaalt ze maximaal €75,-
  • Binnen 3 maanden moet je je eindafrekening van je vorige leverancier naar Vandebron hebben gestuurd.

Zonnepanelen & terugleveren Vandebron

Vandebron stimuleert zonne-energie van harte. Zo kun je deelnemen aan het Zonnecollectief wanneer je nog geen zonnepanelen hebt, of wanneer jouw dak niet geschikt is voor eigen zonnepanelen. Daarmee koop je zonne-energie in op afstand van andere lokale producenten, tegen aantrekkelijke en eerlijke prijzen.

Heb je al zonnepanelen op je dak en wil je overstappen naar betere tarieven? Vandebron biedt een aantrekkelijke terugleververgoeding voor nieuwe klanten.

Aanschaf zonnepanelen
Vraag gratis offerte aan via Vandebron
Salderen dubbele meter
Resterend kWh wordt gesaldeerd tegen verbruik in daluren
Geen eigen zonnepanelen mogelijk?
Zonnecollectief biedt uitkomst
Terugleververgoeding
€0,105 per kWh incl. BTW

Meer over zonnepanelen

zonnepark-vandebron

Ervaringen met Vandebron

Jitkse
Voor mij de goedkoopste uit de energievergelijker, en groen. Top!
Familie Dobbelman
Wij wilden al lange tijd overstappen naar groene energie. Prima service, goede prijs.
Henk G
Prijs/groen label is goed. Duidelijk verhaal van Vandebron.

Vandebron aanbiedingen

Met de hoogste welkomstkortingen op groene energie is Vandebron een voordelige keuze. Op dit moment geeft Vandebron op zowel haar 1-jarige als 3-jarige contracten flinke welkomstkortingen. De aanbiedingen gaan uit van een gemiddelde maandprijs op basis van een verbruik van 2500 kWh stroom per jaar en 1000 m3 gas. De korting komt nog bovenop de lage maandprijzen. Wil je weten wat deze aanbieding betekent op basis van jouw energieverbruik? Bekijk dan de aanbieding en pas eenvoudig je energieverbruik aan.

3 jaar vast
€ 300,00 cashback 3 jaar € 127,72 p.m.
1 jaar vast
€ 150,00 cashback 1 jaar € 131,70 p.m.
vandebron-windenergie

Alles over Vandebron

Transparantie over de bron van jouw energie, daar draait het om bij Vandebron. Daarom beslis jij wie je lokale energieproducent wordt. Want energieoverschotten voorkomen en een eerlijke energieprijs komen pas tot stand als vraag en aanbod goed op elkaar afgestemd zijn, is de gedachte van Vandebron.

Via het Vandebron energieplatform kies je zelf eenvoudig van welke producent bij jou in de buurt je stroom afneemt. Je kunt kiezen uit producenten in windstroom, zonne-energie of biovergisting. Maar wie je ook kiest je krijgt altijd 100% groene lokale stroom. Is de vraag op enige moment groter dan wat jouw lokale producent kan leveren? Dan vult Vandebron de levering aan met 100% Nederlandse Windstroom.

Contactgegevens

Je kunt Vandebron op de volgende manieren bereiken:

  • Stuur een berichtje op Facebook of Twitter
  • Stel telefonisch je vraag via 0880 444 555 (gebruikelijke belkosten)
  • Neem contact op via het online contactformulier
  • Vandebron klantenservice, Herengracht 545, 1017 BW, Amsterdam

Naar Vandebron