Pure Energie

Pure Energie is voor de zevende keer op rij uitgeroepen tot groenste leverancier van Nederland.

Naar Pure Energie
Groenste
Groenste leverancier van Nederland
Eigen keuze
Kies zelf van welke bron je energie komt
Hoogste terugleververgoeding
Van maar liefst € 0,14 per kWh
Bereken je Pure Energie prijs
Berekenen

Pure Energie tarieven

Dit zijn de Pure Energie tarieven van mei 2021. Deze zijn gebaseerd op een verbuik 2500 kWh stroom per jaar en 1000 m3 gas. De tarieven en cashbacks zijn afhankelijk van postcode en verbuik. Deze tarieven zijn daarom een indicatie, de actuele tarieven zijn uit te rekenen door gebruik te maken van de energie vergelijker.

ProductnaamContractStroomGasKortingPrijs p.m. 
3 jaar vast3 jaar€ 0,242512 kWh€ 0,84937 m3€ 210,00 cashback€ 124,02
1 jaar vast1 jaar€ 0,24564 kWh€ 0,86715 m3€ 70,00 cashback€ 126,20
co2-gecompenseerd-pureenergie

Overstappen & vergoeding overstapboete

Is je huidige energiecontract afgelopen? Dan kun je kosteloos overstappen naar Pure Energie. Je kunt 90 dagen voordat je huidige contract afloopt al overstappen naar Pure Energie. Ze wachten dan tot het eind van je contract en zorgen dat je nieuwe contract ingaat op de datum van het aflopen van je huidige energiecontract. Hiermee voorkom je een eventuele overstapboete. Pure Energie betaalt niet je overstapboete wanneer je eerder overstapt dan 90 dagen.

Hoogte opzegvergoeding en voorwaarden

  • Geen vergoeding

Zonnepanelen & terugleveren Pure Energie

Het aanschaffen van zonnepanelen is voor velen een flinke, maar duurzame en rendabele investering. Pure Energie begeleidt jou van het adviesgesprek tot en met de installatie. Ze werken met professionele bedrijven samen om zo de beste zonnepanelen voor jou aan te bieden.

Aanschaf zonnepanelen
Kopen
Terugleververgoeding
€0,14 per kWh

Meer over zonnepanelen

zonnepanelen-pure-energie

Ervaringen met Pure Energie

Mandy
Inmiddels een jaar bij Pure Energie en dat bevalt me uitstekend
Jan Klooster
Prima ervaringen met Pure Energie
Marie
Blij om te weten dat ik het milieu een handje help

Pure aanbiedingen

Pure Energie heeft vaak wel één of twee energie aanbiedingen. Op dit moment bieden ze een korting aan op zowel een 1-jarig energiecontract als een 3-jarig energiecontract.

3 jaar vast
€ 210,00 cashback 3 jaar € 124,02 p.m.
1 jaar vast
€ 70,00 cashback 1 jaar € 126,20 p.m.
over-pure-energie

Alles over Pure Energie

Pure Energie: een in en in Nederlands energiebedrijf. Je hebt helemaal zelf de keuze van welke bron jij energie afneemt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een windmolen bij jou in de buurt. Geen gesjoemel met energiecertificaten, maar rechtstreeks van de eigen installaties. Helaas is het (nog) niet mogelijk om groen gas aan te bieden. Daarom compenseert Pure Energie de CO2-uitstoot van gas momenteel met Gold standaard certificaten. Pure Energie biedt niet meer groene elektriciteit aan dan ze zelf opgewekken. Daarmee biedt het de garantie dat de geleverde groene stroom ook daadwerkelijk volledig duurzaam is.

Pure Energie moedigt haar klanten aan om zelf ook energie op te wekken door middel van zonnepanelen te verkopen en een hoge terugleververgoeding aan te bieden. Sinds 2015 is Pure Energie daarnaast steeds nadrukkelijker actief in de energievergelijker met goedkope tarieven. En regelmatig bieden ze een leuke korting aan.

Contactgegevens

Je kunt Pure Energie op de volgende manieren bereiken:

  • info@pure-energie.nl
  • 088 - 10 13 000 (gebruikelijke belkosten)
  • Pure Energie klantenservice, Hengelosestraat 585, 7521 AG Enschede

Naar Pure Energie