Powerpeers

Bij Powerpeers kies je helemaal zelf waar je je stroom vandaan haalt. Uiteraard wel van Nederlandse bodem.

Naar Powerpeers
Groene energie
100% Nederlandse energie
Lokale energie
Zeer transparante leverancier
Aanbiedingen
Regelmatig energie aanbiedingen
Bereken je Powerpeers prijs
Berekenen

Powerpeers tarieven

Dit zijn de Powerpeers tarieven van mei 2021. Deze zijn gebaseerd op een verbuik 2500 kWh stroom per jaar en 1000 m3 gas. De tarieven en cashbacks zijn afhankelijk van postcode en verbuik. Deze tarieven zijn daarom een indicatie, de actuele tarieven zijn uit te rekenen door gebruik te maken van de energie vergelijker.

ProductnaamContractStroomGasKortingPrijs p.m. 
1 jaar vast1 jaar€ 0,236531 kWh€ 0,849614 m3€ 200,00 cashback€ 117,34
Variabel1 maand€ 0,221288 kWh€ 0,75862 m3Geen korting€ 123,12
3 jaar vast3 jaar€ 0,235563 kWh€ 0,838603 m3€ 80,00 cashback€ 130,73
powerpeers-vergelijken

Overstappen & vergoeding overstapboete

Je kunt zonder kosten overstappen naar Powerpeers zodra je huidige contract afloopt, of 180 dagen voordat je vaste contract is afgelopen. Powerpeers zorgt er met haar overstapservice voor dat je nieuwe contract automatisch ingaat op de datum waarop je huidige contract zal aflopen. Lekker makkelijk, je hoeft verder niets meer te doen (behalve je meterstanden nog even doorgeven als je nog geen slimme meter hebt).

Stap je eerder over dan de einddatum van je huidige contract, dan kan je leverancier een opzegboete in rekening brengen. Powerpeers vergoedt je overstapboete tot een maximum bedrag van € 125,- per product en alleen onder bepaaldevoorwaarden. Powerpeers vergoedt in ieder geval geen vervallen welkomstkortingen of welkomstcadeau's. Twijfel je of Powerpeers ook in jouw situatie een eventuele opzegvergoeding (ten dele) betaalt, dan raden we je aan contact op te nemen met Powerpeers.

Hoogte opzegvergoeding en voorwaarden

  • Maximaal € 125,- per product
  • Geen vergoeding bij kortingen of cadeau's

Zonnepanelen & terugleveren Powerpeers

Powerpeers heeft van alle Nederlandse energieleveranciers de hoogste terugleververgoeding van € 0,11 per kWh. Hiermee kun je tussen de € 50,- en € 120,- per jaar terugverdienen.

Zonnepanelen
Powerpeers verkoopt zelf niet
Terugleververgoeding
€0,11 per kWh

Meer over zonnepanelen

zonnepanelen-powerpeers

Ervaringen met Powerpeers

Gerda
Kende Powerpeers eerst niet, maar ben nu zeer tevreden
Joelle
Fijn om te weten waar je stroom vandaan komt
M. Vries
Geen aanbieding, maar alsnog goede leverancier

Powerpeers aanbiedingen

Powerpeers heeft regelmatig een energie aanbieding voor nieuwe klanten. Zowel bij afname van gas en stroom als alleen stroom contracten.

1 jaar vast
€ 200,00 cashback 1 jaar € 117,34 p.m.
3 jaar vast
€ 80,00 cashback 3 jaar € 130,73 p.m.
powerpeers-meer-over

Alles over Powerpeers

Powerpeers is onderdeel geworden van Vattenfall (voorheen Nuon). Samen werken ze aan een groene toekomst. Elk jaar verschijnt er een rapport van WISE over energieleveranciers en hun bijdrage aan groene energie in Nederland. Powerpeers scoort al tijden zeer goede cijfers in onderzoeken naar groene leveranciers. In 2020 scoorde Powerpeers zelfs een 10.

Net zoals de meeste nieuwe energieleveranciers is Powerpeers een energieleverancier met een missie gericht op het verduurzamen van de energieopwekking. Dat doet zij sinds 2016 met een uniek concept. In feite is Powerpeers een maatschappij dat bemiddelt tussen huishoudens, boerderijen, kwekerijen en andere bedrijven die zelf schone energie opwekken enerzijds en huishoudens die energie willen afnemen anderzijds. Wanneer de groene energie opwekkers meer stroom opwekken met hun zonnepanelen of windmolens, dan kunnen zij dit aanbieden aan huishoudens die bijvoorbeeld geen zonnepanelen hebben. Wanneer je kiest voor Powerpeers kun je zelf bepalen bij wie je de groene energie afneemt. De overcapaciteit van de opwekkers is namelijk de stroom die u bij Powerpeers ontvangt. Is de capaciteit niet voldoende dan levert Powerpeers volledig groene stroom en CO2 gecompenseerd gas. De tarieven zijn bovendien heel scherp en bij Powerpeers standaard variabel. Ook werkt Powerpeers met één tarief in plaats van een nacht- en dagtarief. Daarmee is het duidelijk waar je aan toe bent.

Contactgegevens

Je kunt Powerpeers op de volgende manieren bereiken:

  • service@powerpeers.nl
  • 020 22 02 300
  • Powerpeers klantenservice, Paasheuvelweg 1, 1105 BE Amsterdam

Naar Powerpeers