Greenchoice

Greenchoice is een jonge energieleverancier, opgericht in 2001. Bij Greenchoice vinden ze dat niks doen geen optie is. Ze willen samen met jou Nederland groener maken.

Naar Greenchoice
Groene energie
Groene stroom en CO2-gecompenseerd gas
Greenchoice vriendenvoordeel
€50,- korting voor jou en je vriend(in)
Goede klantenservice
Onder andere door de Greenchoice app
Bereken je Greenchoice prijs
Berekenen

Greenchoice tarieven

Dit zijn de Greenchoice tarieven van juni 2021. Deze zijn gebaseerd op een verbuik 2500 kWh stroom per jaar en 1000 m3 gas. De tarieven en cashbacks zijn afhankelijk van postcode en verbuik. Deze tarieven zijn daarom een indicatie, de actuele tarieven zijn uit te rekenen door gebruik te maken van de energie vergelijker.

groen-gas

Overstappen & vergoeding overstapboete

Is Greenchoice de juiste energieleverancier voor jou? Dan kun je gemakkelijk overstappen. Greenchoice bekijkt wanneer je huidige contract afloopt. Loopt je huidige contract nog zes maanden? Ze zorgen dan dat op de juiste datum het nieuwe contract inwerking treed. Hierdoor kom je niet zonder stroom te zitten en krijg je geen overstapboete. Loopt je huidige contract nog langer dan zes maanden door? Let op dat je dan een overstapboete kunt ontvangen van je huidige leverancier. Wanneer je je hebt aangemeld maar toch niet naar Greenchoice wil overstappen, dan kun je binnen veertien dagen kosteloos annuleren.

Hoogte opzegvergoeding en voorwaarden

  • Binnen 6 maanden zonder overstapboete overstappen
  • Altijd 14 dagen bedenktijd

Zonnepanelen & terugleveren Greenchoice

Bij Greenchoice kun je zonnepanelen kopen en is het mogelijk om zonnepanelen te huren. Je kunt een gratis dakscan laten uitvoeren om te zien of je dak geschikt is voor zonnepanelen. Als je zonnepanelen hebt en je meer opwekt dan je zelf verbruikt, krijg je een terugleververgoeding. De stroom die teruglevert aan Greenchoice krijg je tegen hetzelfde tarief in mindering op de stroom die je van Greenchoice krijgt. Vind je zonnepanelen kopen te duur? Kies er dan voor om zonnepanelen te huren bij Greenchoice.

Aanschaf zonnepanelen
Kopen en huren
Salderen
Resterend kWh wordt gesaldeerd
Terugleververgoeding
Gelijk aan stroomprijs Greenchoice

Meer over zonnepanelen

greenchoice-zonnepanelen

Ervaringen met Greenchoice

Jaap
De overstap naar Greenchoice leverde een besparing van € 235 op per jaar.
Gerda
Wij vinden Greenchoice een goede en adequate energieleverancier.
Elise
Echt een mooi bedrijf dat denkt aan de wereld van morgen en niet zoals de andere grijze energiereuzen alleen maar bezig is de zaken vullen.

Greenchoice aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen aanbiedingen.

man-en-vrouw-voor-windmolen

Alles over Greenchoice

Greenchoice Energie heeft duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Het motto van Greenchocie is dan ook dat je beter energie kan besparen dan groene energie gebruiken. Greenchoice voegt daad bij woord, want naast nuttige adviezen leveren ze ook diverse energie besparingsproducten, zoals een warmtepomp. Vind jij duurzaamheid en milieu belangrijk? Dan is Greenchoice zeker een goede leverancier voor jou!

Contactgegevens

Je kunt Greenchoice op de volgende manieren bereiken:

  • vragen@greenchoice.nl
  • 010 478 23 26 (lokaal tarief)
  • Naar Greenchoice online klantenservice
  • Greenchoice klantenservice, Kruisplein 15, 3014 DB Rotterdam

Naar Greenchoice