Goedkoopste energie

In slechts 3 stappen vind je op jouw adres de goedkoopste energieleverancier van 2021.

Postcode
Huisnummer

Beste energieleverancier Nederland

De beste energieleverancier Nederland kunt u zelf ontdekken. Allereerst kunt u een kijkje nemen bij de beste energieleverancier Consumentenbond, maar u kunt ook een vergelijkingsonderzoek starten. Bij het vergelijken kijkt u niet alleen naar de prijzen, maar u kunt ook kijken naar de looptijd van het contract en naar de energiesoort. Daarbij heeft u de keuze uit groene of grijze energie. Maar u kunt ook kijken naar vaste en variabele stroom en naar de gastarieven. Het is voor u belangrijk om te weten dat de prijzen van de beste energieleverancier Nederland verschillen per regio. Daarbij moet u er ook op letten dat niet alle energieleveranciers in iedere regio energie leveren.

Beste energieleverancier 2021

De energie vergelijking is gestart en u komt achter de beste energieleverancier 2021. Maar de totaalprijs per energieleverancier hangt sterk af van het verbruik, en ook van het feit of er sprake is van de aanwezigheid van de dubbele meter. Het is van te voren niet vast te stellen welke de beste is of de goedkoopste energieleverancier is. De beste keuze energieleverancier maakt u zelf aan de hand van uw vergelijking. Door het vergelijken ontdekt u de beste energieleverancier voor uw regio en in uw situatie.

Beste energieleverancier Consumentenbond

Welke energieleverancier is de beste volgens de Consumentenbond? Omdat het voor consumenten onmogelijk is om de klantvriendelijkheid, service en bereikbaarheid voor alle energieleveranciers te beoordelen heeft de Consumentenbond onder bijna 5000 consumenten een onderzoek gehouden. De beste energieleverancier volgens de consumentenbond in Greenchoice.

De respondenten konden scores geven aan hun energieleverancier op basis van der volgende criteria:

  1. Energieprijs
  2. Klantenservice
  3. Bereikbaarheid
  4. Contractvoorwaarden
  5. Correctheid van energierekeningen

De belangrijkste criteria om de beste energieleverancier te bepalen noemen de consumenten met overgrote meerderheid de prijs. Over het algemeen waren de ondervraagden tevreden over hun energieleverancier. De energieleveranciers kregen de volgende cijfers: